دریل چکشی چیست؟

دریل چکشی چیست؟

دریل چکشی چیست؟

امروزه دریل در جعبه ابزار هر خانه ای یافت می‌شود. حتی ممکن است برای افراد معمول هم بارها پیش آمده باشد که به این ابزار احساس نیاز کنند و از یک فنی‌کار بخواهند، اقدامات سوراخکاری و نصب اتصالات منزل را به عهده بگیرد.

تفاوت دریل معمولی و چکشی در چیست؟

مته در دریل برقی، فقط با چرخش خود، با نیرویی که به سطح قطعات وارد می‌کند باعث سوراخ کردن سطوح می‌شود، در صورتی که دریل‌های چکشی اضافه بر حالت چرخش دورانی، ضربات عمودی هم به دیوار یا سطح مورد نظر وارد می‌کنند. این ویژگی محصول، کار شما را سریع‌ تر جلو می‌برد. به این علت که قابلیت سوراخ کردن سطوح با عمق و قطر بالا را دارد. دریل‌های چکشی برای باز و بسته کردن پیچ‌های بزرگ و استفاده در سطح های بتنی و سخت، مناسب هستند.

با اینکه قدرت دریل چکشی برای حفاری خوب است اما دریل معمولی این امر را ظریف‌تر انجام می‌دهد. برای رفع این مسئله، در نمونه‌های جدید از دریل‌های چکشی امکان انتخاب بین حالت چکشی و معمولی  وجود دارد.

تفاوت دریل چکشی و دریل بتن کن

دریل های بتن کن دارای کاربرد ترکیبی هستند و مضاف بر آن، دارای خاصیت چرخشی در تخریب هم هستند. از دریل بتن کن برای تخریب و همچنین سوراخ کاری به کار برده میشود. این نوع دریل دارای سیستم مته گیر و قلم پیشرفته هست و می توان مانند چکش ضربه ای از آن استفاده کرد. در مقابل، دریل چکشی فقط برای ایجاد سوراخ های مختلف استفاده می شود و برای عمل تخریب مناسب نیست.

مزایای دریل چکشی

  • دریل چکشی برای انجام دریل کاری های بزرگ تر بهتر عمل می کنند. این ابزار به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به اعمال فشار بیش از حد به مته، دیوار را به آسانی سوراخ کنید.
  • این نوع دریل ها به علت توان بیشتر دارای سه نظام قطورتری هستند. به همین دلیل می توان از آن ها برای سوراخکاری در سطوح سخت همچون بتن، آجر و سنگ استفاده کرد.
  • یکی از فواید اصلی این دریل، قابلیت استفاده از مته های معمولی و 6 سر است.
  • وجود حالت چکشی باعث می شود تا شما با خیال راحت و در زمان کمتری بتوانید دریل کاری را به خوبی انجام بدهید.
  • این نوع دریل ها به شما امکان این را می دهند تا با تنظیم کردن مناسب و ایجاد حالت ضربه ای، بدون گیر کردن مته داخل دیوار یا هر سطح سخت دیگری، آن را به صورت دقیق سوراخ کنید.
  • این محصول برای شکستن بتن و آجر مناسب است. دریل چکشی به شما این امکان را می دهد تا بتوانید در کمترین زمان ممکن سطوح سخت را سوراخ کنید. حرکت چرخشی در این دریل با حرکت چکشی ترکیب می گردد و با اعمال فشار کمتر، می توانید سطح های سخت تر را به راحتی برش بزنید.

نکات مهم درباره دریل ضربه‌ای

مقدار ضربه‌ ی وارده بر نوک مته، در بعضی دریل‌های چکشی قابل تنظیم می باشد. تعداد ضربهات در دریل چکشی می‌تواند متفاوت باشد. اما بازه‌ی آن بین 1000 الی 10ها هزار عدد بر دقیقه است. در مدل‌های معمول این عدد 3000 عدد می باشد.

دریل‌های چکشی، می‌توانند برقی و یا شارژی باشند. برای خرید دریل مناسب، به قدرت دریل و تعداد ضرباتی که در دقیقه وارد می کند توجه نمایید.

در بخش جلویی دریل چکشی، قطعه‌ای به نام سه‌نظام وجود دارد که مته را به آن وصل می‌کند. سه نظام‌ها در 2 نوع اتوماتیک و آچار خور وجود دارد. سه نظام‌های آچار خور به وسیله‌ی آچار سه نظام، شل و سفت می‌گردند و سه نظام‌های اتوماتیک فقط با دست باز و بسته می‌ شوند.

سه نظام اتوماتیک برای کارهای سبک و سه نظام آچار خور در کارگاه ها و صنعت کاربرد دارد.

نحوه نگه داری

در مورد نحوه نگهداری باید توجه کنید که موتور الکتریکی دریل از نوع بالشتک و آرمیچر است که با استفاده از زغال استارت فعال می‌ گردد. به این خاطر که به مرور زمان زغال توسط دستگاه مصرف می‌شود، باید میزان زغال را در زمان خاموشی دریل چک کنید تا در صورت نیاز تعویض بشود.

جهت خرید به صفحه اصلی سایت لایف ابزار مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من

نماد های اعتماد لایف ابزار

با خیالی آسوده از سایت لایف ابزار خرید کنید
برای مشاهده مجوزهای ما روی نمادهای زیر کلیک کنید

logo-samandehi